Sunday, May 15, 2011

Kuat berangan -,-

Hai :) Tak pernah2 update hari sekolah, tiboooo rajin pulak kan. ok sila gelakkan saya HAHAHAHA. ok dah. Update sikit je ni. Ok harini aku exam Addmath dgn PHysic. Perghhhhhh susah gila aku cakap. Maybe 1st time kot aku jawab paper 3. Aku rasa Addmath lagi banyak aku jawab dari physic. Duhh ni sedih ni, dahla addmath mesti lagi banyak salah dari betul. ok physic tadi mmg banyak aku tak sempat nak jawab -,- aku rasa salah satu sebab aku ni asyik tak cukup masa je sbb aku berangan dlm 15 minit, pastu aku baru jwb exam, haha teruk benor ;D

Ok sape yg dapat jawab, dah2 buat aku jealous. Kfine. Kami makin rapat wooo sekarang. Wooottt dekat FB semalam dia tegur aku. Cecece melompat lompat happy akuuu -.-

2 comments:

  1. haha mmg lah best, tu yg sampai banyak subject tak sempat nak jawab

    ReplyDelete

Dah baca? Takkan baca je? Drop your comment here kay (: