Monday, November 28, 2011

You'll never walk alone

#YNWAforever

Nak tahu tak semalam buat pertama sekali saya tgk bola dekat kedai. Sebelum ni tak pernah. Disebabkan masa habis bola Malaysia aku merungut rungut kat abah lapar. Terus abah bagi cadangan tengok bola tengah malam tu kat luar. Aku pn apa lagi setuju lah kan. Terus siap siap dgn jersey liverpool sekali tu yang takleh blah tu hahahaha mcm kau kesah je kan? haha xD

Liverpool punya game start dalam 12 lebih cmtu lah. tpi kitorang sampai kat kedai cheras perdana tu dalam 11 lebih. Tercongok jelah kat situ. Lama gila aku melangut. Yang abah dapat kawan dia terus gi sembang sana. Aku dgn taktahu apa nak buat texting jelah hihi.

Bila bola dah start then bila nak goal, aku terjerit goal. Tapi takdelah kuat sgt tapi orang dengar lah jgk. Ada dua tiga pakcik pandang. Dahla aku sorang je budak perempuan kat situ. Masa tu hak elah malu gila wey. Tpi control malu watlek sudah. Dalam hati aku kata ala dorang pandang bukan dorang kenal aku pon, relax nadia takyah nak segan sgt. Lepas habis game, makan kat situ semua. Saya balik dgn perut kenyang tapi hati yang sedih, sebab Liverpool seri. Strictly speaking, I hate you Joe Hart. Ergh pemusnah betul. Kalau tak boleh masuk satu je gol lagi.



Lama titew TAK UPDATE kan. Dah taktahu nak update apa hihih k la cukup cukup tangan penat dah menaip.

3 comments:

  1. Liverpool . You'll never walk alone

    [BBB]

    ReplyDelete
  2. Hebat liverpool . Lawan dengan M.City seri . Hebat sangat-2

    ReplyDelete

Dah baca? Takkan baca je? Drop your comment here kay (: