Wednesday, December 28, 2011

The best holiday ever!!!

P/s: PERHATIAN!!! NI POST LAMA. BARU DPT POST SEKARANG SBB INTERNET MASALAH. 

Ehem. Hihi lama tak update blog kan?Last update 21 december-Wednesday. Sekarang? 28December. Ahah. Lama tak lama la kan. Nak dekat seminggu kan? Bukan malas tapi masa tu busy mengahbiskan saki baki masa di kampung. Hehek. So sekarang bila dah balik sini, baru lah boleh update.


Tu jambatan Pulau Pinang!! Haha k semua orang tahu tu.Rindunya. Bila boleh balik kampung lagi pn entahlah. Sebulan dekat sana, bila dah balik sini aku rasa cm janggal sangat. Haha. Sampai bila masuk rumah sendiri pn aku cam pelik sangat. Rasa mcm diri ni ada lagi kat Penang. Ada dengan kawan2 baru katsana, sepupu semua tu. Tapi sebenarnya aku dah pn sampai kat rumah. Haha.

Masa nak balik tu, rasa macam-macam rasa. dengan beg yangsarat cm bertahun punya barang. Selamat mak tak cakap apa-apa bila beg penuh bonet. Haha. Teringat lagi, masa hari sebelum balik nak kemas barang, alahai rasa sayu je. Nanti takleh naik motor ronda kampung, nanti petang2 takleh main uno dgn diorang. Uh emo nya kau Nadia HAHAHAHAH -,-






Ok ringankan lah tangan tekan play kat video tu k. Video ni pasal kenangan2 aku tinggal sebulan kat Penang. Video ni dah express segala feeling aku. Suka sedih semua ada. Tengok-tengok lah aaa. Berterabur sikit kot. Hm Ye la percubaan pertama. Lagu pn aku main sumbat je ni hehe :p

Satu lagu ucapan, terima kasih kepada followers2 semua yg dah follow since aku buat blog tahun lepas. Kiranya dah 2 tahun. Yang blogwalking semua, aku ucapkan terima kasih sangat.

3 comments:

  1. happy new year, eh happy holiday, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh hahahaha okay. You too. Takde holiday dah, schoolday.

      Delete

Dah baca? Takkan baca je? Drop your comment here kay (: